Hotel Sir Orhideea - Cazare perfecta în Bucuresti

Contact Hotel Sir - Bucuresti RO

Telefon +4 021.310.06.10
Fax +4 021.310.09.10
Mobil +4 0725.888.555

E-mail: rezervari@sirgrup.ro, sirgrup2@gmail.com

Rezervari Hotel Sir Orhideea Bucuresti

Clienti

Multumirea clientiilor nostri de serviciile oferite de Hotel Sir Orhideea este pana la urma adevarata si cea mai importanta rasplata. Mai jos, cateva testimoniale despre Hotel Sir Orhideea, venite din partea celor care ne-au trecut pragul. Va multumim si va mai asteptam cu cazare ieftina si servicii premium in sectorul 6!

Ce spun clientii despre Hotel Sir Bucuresti

Este foarte aproape de liniile de transport, in apropiere de mall si de hypermarket; – nu am sesizat sa se fi umblat in camera (la lucrurile personale).

- Teofil Naghi

Ca de obicei, personal de nota 10 fara cuvinte,de revenit de fiecare data cu placere.

- Dadus Valentin

Ca au si camere pentru persoane cu dizabilitati, felicitari!!!

- Gotthilf Lorch

Cadru ambiental foarte placut, personalul a dat dovada de amabilitate si profesionalism occidental pe tot parcusul sederii noastre chiar daca a fost numai o zi, dar cu siguranta ca am fi avut parte de aceasi amabilitate indiferent de perioada… Camera curata si destul de confortabila, caldura, frigider, tv, micul dejun a fost de exceptie dar trebuie mentionat si avantajul micului dejun inclus in pretul tarifului de cazare.

- Paunescu Virgil

Avand in vedere categoria hotelului totul a fost foarte bine de la servicii pana la confort. Aerul conditionat a functionat, televizorul la fel , baia confortabila, promtitudinea personalului la solicitari, totul foarte bine, continuati tot asa.

- Luca Ioan

Nu ma asteptam ca la un hotel de 2 stele sa fie atata curatenie si confort. A fost super, e localizat intr-o zona chiar foarte buna, mai ales ca are toate mall-urile in jur

- Onigas Alina

Ca intotdeauna Hotel Sir Lujerului este locul in care ma simt ca acasa. Personalul este extrem de atent si profesionist, iar comfortul camerelor este deosebit. Multumesc si am sa revin cu placere.

- Paunescu Vasile Mihail

Hotelurile Sir, cea mai buna cazare in Bucuresti

Hotelul de doua stele Sir Orhideea este cea mai buna optiune de cazare pentru turistii in vizita in Bucuresti, oamenii de afaceri care au nevoie de cazare ieftina si familiile care vin aici in vacanta sau isi serbeaza un moment de neuitat, precum nunta sau botezul.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 63 de camere la cele mai inalte standarde de curatenie, intr-o atmosfera discreta si linistita, cu dotari de hotel de trei stele:

  • Internet wireless,
  • parcare supravegheata,
  • mic dejun inclus in tariful de cazare,
  • camere matrimoniale cu canapea etc.

Faceti acum o rezervare pentru cazare in Bucuresti la hotelul nostru din sectorul 6, Sir Orhideea!

Testimoniale cazare hotel Sir Orhideea Bucuresti

Ca au si camere pentru persoane cu dizabilitati, felicitari!!!!

- Gotthilf Lorch

Cadru ambiental foarte placut,personalul a dat dovada de amabilitate si profesionalism occidental pe tot parcusul sederii noastre chiar daca a fost numai o zi, dar cu siguranta ca am fi avut parte de aceasi amabilitate indiferent de perioada…,camera curata si destul de confortabila, caldura, frigider,tv, micul dejun a fost de exceptie dar trebuie mentionat si avantajul micului dejun inclus in pretul tarifului de cazare.

- Paunescu Virgil